Historier Vårt Italien

Med fokus på råvarukvalitet

Bra råvarukvalitet är helt avgörande i det italienska köket, och givetvis något som vi på Olivia lägger stor vikt vid. Vi importerar alla våra råvaror genom vårt eget importföretag, och...
Läs mer

Från Rom till Parma med våra kökschefer

Råvaror, passion, kärlek till Italien, mat och människor är huvudingredienserna i vår historia. I september reste vi till Italien tillsammans med våra kökschefer, för att gå på kurser och workshops...
Läs mer

Let’s aperitivo together!

Inte nog med att vi har passionerade pizzakockar i köket på Olivia; vi har även hängivna bartendrar som älskar sitt hantverk, och som ständigt tar vår cocktailmeny till nya höjder....
Läs mer

Möt vår CEO, Fredrik!

Vi satte oss ned med vår CEO, Fredrik Remmen, för ett samtal om karriär och hans resa från köksbiträde i Italien till högsta chefsposition inom restaurangbranschen. Kanske kan hans berättelse...
Läs mer