Avenyn
Olivia Avenyn
Vår första svenska restaurang hittar du på en anrik adress i hjärtat av Göteborg. Här kan du välja mellan att sitta inne i de stämningsfulla lokalerna med anor från 1800-talet, på uteserveringen med utsikt över Avenyn, eller i en av våra inglasade paviljonger där du får det bästa av två världar. Benvenuti!
Napoli
Ciao Napoli!
Det italienska köket är fullt av underbara råvaror och smakrika rätter. Varje region har sina specialiteter och traditioner som de är extra stolta över, precis som vi är stolta över våra olika restauranger. På Olivia Avenyn inspireras vi av charmiga Neapel. Buon viaggio!
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Boka bord på
Olivia Avenyn

Välkommen till oss på Olivia Avenyn!

VIKTIG INFORMATION INNAN DU BOKAR BORD

Här kan du boka bord för 1-14 personer. Är ni fler än 14 i sällskapet ber vi er ta kontakt med oss via mail på avenyn@oliviarestauranger.se.

Vi tar inte tar emot bokningar på vår uteservering. Borden där är endast för drop-in.

Hittar du inget bord vid önskad tidpunkt? Ingen fara. Ta en sväng förbi restaurangen så hjälper vi dig, vi har nästan alltid plats för gäster på drop-in.

Benvenuti!

Öppetider

Köket stänger 1 timme innan restaurangen.

 

måndag

11:30 - 22:30

tisdag

11:30 - 22:30

onsdag

11:30 - 23:00

torsdag

11:30 - 23:00

fredag

11:30 - 00:00

lördag

12:00 - 00:00

söndag

13:00 - 22:30

måndag

11:30 - 22:30

tisdag

11:30 - 22:30

onsdag

11:30 - 23:00

torsdag

11:30 - 23:00

fredag

11:30 - 00:00

lördag

12:00 - 00:00

söndag

13:00 - 22:30

Ytterligare information

Vi kommer inte att servera vår lunchmeny mellan 21.06 – 11.08. Vi har vår vanliga a la carte-meny tillgänglig hela dagen, välkommen!
We will not be serving our lunch menu between 21.06 – 11.08. We have our regular a la carte menu available the whole day, welcome!

Olivia Avenyn

Vår restaurang på Avenyn i Göteborg är det första svenska tillskottet i Olivia-familjen. När vi klev in i de K-märkta lokalerna på Kungsportsavenyen 1 uppstod kärlek vid första ögonkastet, och vi såg till att behålla de gamla murväggarna, takvalven och känslan av att röra sig i en labyrint. Givna val, eftersom vi vill ge våra gäster en intim och inspirerande upplevelse med en blinkning till Neapel. Restaurangen kantas av eldstäder, levande ljus och behagligt dämpad belysning. Detta, tillsammans med skön musik och härligt informell stämning, skapar den där speciella atmosfären som både vi på Olivia och våra gäster älskar.

Vi har mycket glädje av våra två vinterträdgårdar belägna på gatuplan med utsikt över Avenyn. Här sitter du i en unik, avkopplande miljö och kan betrakta stadens puls och stadssiluetter. Du sitter ute fast inne och kan avnjuta vår goda italienska meny med familj och kära vänner året runt.

Napoli Italien ikon

MENÚ DEL PRANZO - LUNCHMENY

På vardagar serverar vi dagens lunch i restaurangen från 11:30 till 14:30.

Vårt italienska kök

Med fokus på de bästa italienska råvarorna serverar vi pizza, pasta och andra italienska klassiker – allt lagat från grunden och med kärlek i vårt kök. Tunn, stenugnsbakad pizza, krämiga pastarätter och italiensk antipasti finns på samtliga menyer i Olivia-familjen. Dessutom kan du välja mellan kött- och fiskrätter serverade på italienskt vis. Restaurangerna har öppna kök så att du kan se pizzabagarna i full action vid stenugnen.

Aperitivo all'Italiana

I Italien samlas nära och kära för aperitivo, vilket helt enkelt betyder en drink före maten. Det här är bara en av de många saker vi älskar med den italienska kulturen och som vi tar med oss ​​till Olivia. På vår meny hittar du en härlig blandning av tidlösa klassiker och spännande egenkomponerade cocktails och mocktails som passar utmärkt både före och efter måltiden. Cin cin!

KONTAKTA OSS

Kungsportsavenyen 1

411 36 Göteborg

Beställ mat hem till dörren

Ibland är det bäst att beställa måltiden till dörren. Kolla om vi levererar till dig!