Din säkerhet Integritet

Integritet och informationssäkerhet är viktigt för oss. Vi behandlar dina personuppgifter på ett lagligt och säkert sätt, i enlighet med EU-förordningen om integritet, GDPR (General Data Protection Regulation). På den här sidan kan du läsa om hur vi gör detta.

Vi samlar in personuppgifter via e-post, telefon eller andra system som är relevanta och nödvändiga för att leverera våra tjänster till dig som gäst. Samma princip gäller för våra partners och leverantörer.

Vi förbehåller oss rätten att skicka relevant information till dig via e-post och SMS. Detta kommer vanligtvis att vara en bekräftelse på din bordsbokning eller nyhetsbrev från våra restauranger om du har anmält dig till detta. Vi kommunicerar alltid tydligt var och hur du kan avregistrera dig från dessa utskick.

Vi lagrar inte kortnummer och annan känslig betalinformation. Betallösningarna på vår webbplats tillhandahålls av en PCI-certifierad tredje part där all data är krypterad. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå hög säkerhet för dig som användare, men vi kan inte garantera säkerheten för information du lämnar när du är ansluten till internet.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

På denna sida hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har gällande denna process.

För frågor om vår process för personuppgifter, vänligen kontakta oss.

Adress: Kungsportsavenyen 1, 411 36 Göteborg, Sverige
E-post: gdpr@olivia.no

Om vi behöver uppdatera innehållet i denna policy kommer den senaste informationen alltid att finnas tillgänglig här.

Denna sida uppdaterades senast i december 2022.