Bli en del av vår familj

A great place to work

Är Olivia en plats för dig?

Olivia har öppnat många framgångsrika restauranger de senaste åren. Vi känner stor glädje i att kunna erbjuda jobb till så många människor från mer än 50 nationaliteter, i en Great Place to Work-certifierad arbetsmiljö.

På Olivia bryr vi oss egentligen inte så mycket om vad du har gjort tidigare, men vi bryr oss om vad du har inom dig; vad du har för inställning och värderingar. Men har du erfarenhet från ett jobb/en hobby med högt tempo är det självklart en fördel om du vill jobba i serveringen. Även i köket är det högt tempo, och här ser vi efter kockar med erfarenhet av det italienska köket.

Olivia grundades ur en genuin kärlek till Italien och det italienska köket, med fokus på autentiska råvaror och glädjen av att dela en måltid med vänner och familj. Intresse för att lära mer om italiensk mat- och vinkultur- det måste du ha. Kunskapen får du genom att delta i våra många kurser och genom vår digitala läroplattform. Det är viktigt för oss att du är intresserad och tar ansvar för egen inlärning och utveckling. Vi ger stöd till de som önskar att utbilda sig till sommelier och har årliga master chef-tävlingar för kockarna.

På Olivia är vi inte rädda för att ge ledarroller till unga människor, och många bygger både cv och karriär här hos oss. De allra flesta i översta ledningen har jobbat sig upp genom Olivia. Vi växer fortfarande och ser ständigt efter nya medarbetare. Håll koll på våra lediga tjänster här.

Lediga tjänster

Vi har för tillfället inga lediga tjänster.

Få ledarerfarenhet med Olivia

På Olivia är vi väldigt stolta över att satsa på internrekrytering och utveckling av våra egna medarbetare. Det har varit så framgångsrikt att över 90% av alla ledare vi har i Olivia har klättrat inom vårt system. Det vill säga att till exempel en som startat som servitör/servitris har utvecklat sig vidare till att bli upplärningsansvarig, hovmästare och kanske hela vägen upp till restaurangchef och operativ chef på en av våra restauranger. I köket kan man ha startat som medarbetare i prepp-köket eller disken och sedan gått hela vägen till att bli kökschef. Vi tycker att det är otroligt kul att ha så många kollegor med passion och ambition, som driver Olivia vidare och bidrar till en Great Place to Work-certifierad arbetskultur.

Sommelierutbildning

I Olivia finns det mycket kärlek och intresse för den italienska mat- och vinkulturen, och genom åren har vi haft flera kollegor som önskat att utbilda sig till sommelier.

Vi är väldigt stolta över att ha så många engagerade och motiverade människor som arbetar med oss ​​och inget gör oss lyckligare än när vi ser anställda dela sina kunskaper med gästerna.

Våra kärnvärderingar

Våra värderingar kännetecknar vad vi letar efter hos nya medarbetare, sättet vi jobbar på och hur vi önskar att våra gäster skall uppfatta oss. Vi använder dessa värderingar aktivt, så för att trivas hos oss är det avgörande att du känner igen dig i dessa. Det är lika viktigt för oss att du är en god kollega som att du möter våra gäster med ett leende. Maten vi serverar ska lagas med genuin kärlek till det italienska köket. Vi vill att Olivia ska vara ett fint ställe att vara, både som medarbetare och gäst.

P

Proaktiv

Initiativrik, tillmöteskommande, intresserad och lösnings-orienterad. Vi ska utmana oss själva och sträcka oss lite längre i alla sammanhang

I

Informell

Låg tröskel, vänlig och leende. Vi är informella och gästvänliga, vi uppträder gärna impulsivt och är inte rädda för att bjuda på oss själva

P

Passionerad

Nytänkande, engagerad, kunskapssökande, charmerande och med glimten i ögat. En äkta
italiano med kärlek till
Italien

P

Professionell

Ansvarsfull, alltid med gästen i fokus. Kvalitetsmedveten, organiserad och
trovärdig. Med kunskap
om italiensk mat- och vinkultur