Information KÄRA GÄST

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna.

För stora reservationer vill vi att ni på förhand väljer en gemensam meny till hela sällskapet. Då är det enklare för oss att planera inför ert besök och på så vis kunna erbjuda en gästupplevelse med hög kvalité. Självklart anpassar vi menyn till gäster med eventuella allergier eller matpreferenser.

Vi önskar att få in all information från er med menyval samt vilka rätter gästerna i sällskapet önskar på mejl så snart som möjligt och i god tid före ert besök, antingen genom att svara direkt på e-posten som bekräftade bokningen eller skicka ett nytt mejl till; avenyn@oliviarestauranger.se eller medborgarhuset@oliviarestauranger.se.

Vi sätter också mer än gärna ihop passande viner eller annan dryck som passar just ert sällskap och meny. Vi har ett brett utbud av magnumflaskor tillgängliga, perfekta för speciella tillfällen eller större sällskap!

SÄLLSKAPSMENYER

Betalning

Vi vill göra er uppmärksamma på att ni får en gemensam nota för middagen, vi har inte möjlighet att ordna med delbetalning för större grupper.

Vi kan erbjuda betalning på faktura för företag som är fler än 10 personer i sällskapet. Om detta är något ni önskar så behöver ni skicka in en fakturaförfrågan till oss senast 3 dagar innan besöket, schema att fylla i hittar du här. Vi kan tyvärr inte fakturera utländska företag.

Om antal gäster ändras vill vi att ni meddelar oss senast 48 timmar innan besöket. Det är detta antal som kommer att bli fakturerat så det är därför viktigt att ni säger till i god tid.

Tack för att du tog dig tid att läsa och varmt välkomna till oss!