Våra restauranger Vart går resan?

Avenyn

Den första svenska restaurangen i Olivia-familjen hittar du i Göteborg, på en anrik adress: Kungsportsavenyen 1, i K-märkta lokaler med anor från 1800-talet. När Olivia klev in i lokalen uppstod kärlek vid första ögonkastet och vi såg till att behålla de gamla murväggarna, takvalven och känslan av att röra sig i en labyrint. Givna val eftersom vi vill bjuda Olivias gäster på en intim och inspirerande upplevelse med en blinkning till Neapel. Restaurangen kantas av eldstäder, levande ljus och behagligt dämpad belysning. Detta, tillsammans med riktigt skön musik, skapar den där speciella atmosfären som både vi på Olivia och våra gäster älskar.

Medborgarhuset

Den andra svenska restaurangen i Olivia-familjen hittar du mitt i hjärtat av söder. I det ombyggda Medborgarhuset hittade vi hem och är mer än redo att öppna upp dörrarna i det som tidigare var Medborgarhusets bibliotek.

Vi vill bjuda Olivias gäster på en intim och sprudlande upplevelse i en lokal inspirerad av den italienska staden Parma, som ligger i regionen Emilia-Romagna, i norra Italien. Parma är känt för sina rika gastronomiska traditioner och fantastiska råvaror.

Restaurangen kantas av eldstäder, levande ljus och behaglig belysning. Detta tillsammans med skön musik, skapar den där speciella atmosfären som både vi på Olivia och våra gäster älskar.