Restaurangchef | Göteborg

Som restaurangchef hos Olivia Avenyn kommer du att leda ett ungt och dynamiskt team som både har sammanhållning och hög arbetsglädje. Olivia Avenyn har nyligen fått sin första Great Place to Work-certifiering. Olivia Avenyn får allt fler gäster och vi rekryterar därför även fler servitörer till teamet.

Vi letar efter en motiverad, ambitiös, strukturerad och detaljorienterad ledare som kan skapa goda relationer. Du måste kunna leva upp till Olivias värderingar – dvs, vara framåtriktad, passionerad, informell och professionell och brinna för att ge allra bästa möjliga serviceupplevelse för både gäster och kollegor.

The Olivia-family – YouTube

Tjänsten innebär ett stort personalansvar, så det är viktigt att du trivs med och motiveras av att se andra utvecklas.

Vi ser efter en person som har en ledande befattning på en restaurang i dag. Du som person behöver vara energisk och flexibel med att arbeta på både kvällar och helger. Du bör vara en lösningsorienterad person och ha ambition att utvecklas. Du behöver också vara intresserad av försäljning, siffror och förstå helheten om vad som påverkar gästupplevelsen.

Att arbeta som restaurangchef hos oss innebär driftsansvar för restaurangen och hos Olivia Avenyn kommer du direkt rapportera till vår driftchef; Helena Nyborg. Helena har jobbat på Olivia som restaurangchef i många år innan hon fick ansvaret för Avenyn före sommaren 2021, efter ett äventyr i Australien.

Vi har en filosofi som går ut på att alla som jobbar hårt ska ha möjlighet en att utvecklas vidare inom Olivia!

Är du redo att göra karriär hos Olivia? Då vill vi gärna ha DIN ansökan!

Arbetsställning: Restaurangchef
Antal ställningar: 1
Jobbtyp: Fast
Tillträde: Snarast
Arbetstid: Dag och kväll
Arbetsplats: Olivia Avenyn